REVIEW

Wil Jij Ook Een Beoordeling Achterlaten? Dat Kan!

Jouw feedback is voor ons belangrijk!

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review) in het kader van de privacy wetgeving (AVG). Tevens verklaar ik dat ik klant en/of bezoeker ben (geweest) bij Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek & Kunst-webshop.

Liever anoniem een review achterlaten? Dat kan. Vul dan bij Naam het woordje Anoniem in. Email is niet verplicht om in te vullen.

reviews

neue welle hans pieterse aankoop Lisse
Wij mochten de nieuwste foto NEUE WELLE van Hans Pieterse deze week afleveren bij wederom tevreden klanten met een anti-reflex laag, zodat het niet teveel glanst.
Fam. uit Lisse
Lisse
10 sept 2022
tevreden klanten vogelenzang (1).jpg
Nieuwe klanten die zeer tevreden zijn! Met toestemming mochten we dit delen. Het ophangen is door Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek verzorgd.
Fam. van der Herberg
Vogelenzang
26 juni 2022
Positieve mensen en een hele kleurrijke galerie met gevarieerd werk. Een Kunstuitleen dat recht doet aan de Bollenstreek: gevarieerd, kleurrijk en om vrolijk van te worden.
Marjoke Schulten
Rotterdam
13 juni 2022
foto van tevreden lener
"Met dank voor het helpen met het ophangen van de kunstwerken en we zijn weer blij met de aanwinsten!"
Fam. van Veldhuijsen
Lisse
9 april 2022 - via app
Gezellige galerie met ruim aanbod van mooie werken. De eigenaresse is vriendelijk en gastvrij. Een plek om vaker te bezoeken.
Marcella Engelbert
6 september 2021 - Google
Waar een klein dorp groot in kan zijn!
Bezoeker in de galerie
25 maart 2022
kunst aan huis 3
Keurig de rails opgehangen en de kunstwerken opgehangen.
Fam. uit Heemstede
Heemstede
december 2021 - via whats app
Ik heb het schilderij in goede orde ontvangen. Onwijs lief en leuk dat je het ook al ingepakt hebt! Dankjewel.
Sijmen Robers
Rotterdam
19 jaunuari 2022 - via mail
Gezellige galerie met ruim aanbod van mooie werken. De eigenaresse is vriendelijk en gastvrij. Een plek om vaker te bezoeken.
Marcella Engelbert
6 september 2021 - Google
mooie galerie met veel mogelijkheden tot koop en huur. Denise is een enthousiaste en gezellige galeriehoudster en heeft mijn bestelling echt prachtig ingepakt, bedankt Denise
Mieke Veenendaal
26 september 2021 - Google
6750-jos van den heuvel-oropendola-olieverf-60x80-€950,-
Er zijn veel kunstenaars in jullie galerie voorbij gekomen. Deze presentatie met werk van Jos van den Heuvel is werkelijk de kers op de taart. Poëtisch, gekoppeld aan groot vakmanschap, daarbij een geheel eigen invulling van stilte .
Kees Noordermeer
review via mail na lezing - sept. 2021
ook schuin art-teq
We hebben een schuine wand. De ophanging is heel netjes door jullie verzorgd. En we zijn ook blij met het vrolijke kunstwerk.
Fam. uit Lisserbroek
Lisserbroek
7 februari 2021
Het schilderij van Peter Kempeneers is een schot in de roos! Mijn vader is er heel blij mee.
Loraine Ruigrok
3 sept 2021 - mail
Geweldige service bij deze galerie/kunstuitleen. Twee prachtige stukken van Ilja Walraven kunnen kopen als verjaardagscadeau voor mijn man. Denise maakte er een echte ingepakte verrassing van en bezorgde ze persoonlijk. Chapeau!
Willemien Weerman
augustus 2021 - Google
Altijd een hartelijk welkom, creatief meedenken, deskundig advies en leuke activiteiten en initiatieven. Goede plek om te zijn dus!
12 oktober, 2020 - Facebook
Prettige bediening met een persoonlijk advies
Hans van der Made
november 2020 - Google
van hal trappengat FB
Het kunstwerk van Diana van Hal hangt prachtig in ons trappenhuis!
Fam. uit Hillegom
Hillegom
5 nov 2020 - via whats app