Hans Pieterse | de nieuwste foto’s

De nieuwste foto's zijn beschikbaar!

Oplage : 15
Anti-reflex: mogelijk op aanvraag
 

“Als ik mezelf zou moeten omschrijven met trefwoorden, dan zouden creativiteit, inventiviteit en vakmanschap hoog op de lijst staan. En ervaring.

Mijn interesse in fotografie ontstond toen ik 15 jaar oud was. Ik was op een autoshow vol geweldige auto’s uit de jaren 50 en werd getroffen door de pure schoonheid van hun vormen en lijnen. Ik nam mijn eerste foto op die show.

Mijn oudere broer heeft me geholpen mijn passie voor fotografie te ontwikkelen. Ik had mijn eigen donkere kamer toen ik heel jong was, en tegen de tijd dat ik zestien was, wist ik dat ik dit voor de kost wilde doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zondag 10 december om 14.00 uur

Lezing

door

Kees Noordermeer

Lux Magistra

Lezing over het goddelijke licht door kerkramen en kunstwerken.  Voor deze lezing vragen wij een kleine bijdrage van €3.50 (inclusief koffie en thee).